2021-04-23 15:10:28

Izlučno online Međužupanijsko natjecanje učenika strukovnih škola World Skills Croatia, travanj 2021.

Naša škola ovaj tjedan sudjelovala je na virtualnom izlučnom Međužupanijskom natjecanju WorldSkills Croatia u graditeljskim disciplinama.

Učenici su sudjelovali u disciplinama arhitektonske tehnologije, keramičarstvo i suha gradnja. Natjecanje je organizirano u online okruženju, pomoću platforme Zoom.

Natjecanje je održano uz pridržavanje svih epidemioloških mjera.

U školskom organizacijskom povjerenstvu bili su :

- ravnatelj, Darko Pšihistal – predsjednik

- koordinatori pojedinih disciplina : Gordana Mioš, dipl.ing.građ,

  Marko Molnar,mag.ing.aedif. i Mia Dodig, mag.ing.aedif.

- tehnička podrška natjecanja : Krunoslav Kurilj, ing.inf.

Tijek natjecanja pratilo je  Državno povjerenstvo za disciplinu arhitektonske tehnologije u školi domaćinu natjecanja - Graditeljsko, prirodoslovna i rudarska škola Varaždin i Državno povjerenstvo za discipline keramičarstvo i suhu gradnju u školi domaćinu - Graditeljska škola Čakovec.

Našu školu iz discipline arhitektonske tehnologije predstavljala je učenica 4.a razreda Emma Humel uz mentorstvo nastavnice Ksenije Kralj. Emma je osvojila 11.mjesto.

Iz discipline keramičarstvo predstavljao nas je učenik 3.d razreda, Bruno Bušić, uz mentorstvo nastavnika struke, Marka Molnara. Bruno je ostvario 4.mjesto na natjecanju, a iz discipline suha gradnja predstavljali su nas učenici 3.d razreda, Josip Mayer i Matija Barčan pod vodstvom mentorice Mie Dodig te ostvarili 6.mjesto na natjecanju.

Zahvaljujemo svim učenicima koji su sudjelovali u organizaciji i provedbi ovog virtualnog natjecanja.

Čestitamo svim učenicima i njihovim mentorima na postignutim rezultatima, a učenicima koji će sudjelovati na državnom natjecanju u svibnju ove godine želimo puno uspjeha !

 


Graditeljsko-geodetska škola Osijek