2021-10-11 07:46:59

Smotra Sveučilišta u Zagrebu u virtualnom okruženju

 Image previewSmotra Sveučilišta u Zagrebu  i ove će se godine zbog epidemioloških mjera održati u virtualnom okruženju od 25. do 27. studenoga 2021. pod motom Klikni s faksom!

Sve detalje i nove informacije pratite uskoro na mrežnoj stranici:  http://smotra.unizg.hr/i podstranici Smotr@ koja će služiti kao središnje mjesto za informiranje maturanata, potencijalnih budućih studenata Sveučilišta u Zagrebu (klikom na logotip pojedinog fakulteta ili akademije).


 

Program ovogodišnje Smotre izvodit će se u hibridnom obliku, u kombinaciji objave digitalnih sadržaja na „digitalnim štandovima” fakulteta i akademija (promotivni videozapisi, letci, brošure i drugi materijal u PDF ili drugim formatima koji omogućuju preuzimanje i pregled prilagođen mobilnim uredajima) i predstavljanja sastavnica Sveučilišta u Zagrebu i njihovih studijskih programa po područjima, koji će, u skladu s protuepidemijskim mjerama, snimati i izravno prenositi online Televizija Student. Pozivamo Vas da, sukladno mogućnostima, organizirate zajedničko praćenje predstavljanja fakulteta i akademija medu maturantima u Vašoj školi. Detaljan program Smotre bit će uskoro objavljen na mrežnim stranicama Smotre.

Sveučilište u Zagrebu i ove godine organizira Smotru kako bi se učenici završnih razreda srednjih škola, studenti i svi zainteresirani informirali o studijskim programima i upisnim uvjetima, studentskom životu, nastavku karijere i snalaženju na tržištu rada, te brojnim drugim pojedinostima koje su mladim ljudima važne prilikom odluke o upisu na fakultet.


Graditeljsko-geodetska škola Osijek