preskoči na sadržaj

Graditeljsko-geodetska škola Osijek

 > NASLOVNICA
Vijesti

OBAVIJEST UČENICIMA

Autor: Administrator , 17. 5. 2018.

U utorak, 22. svibnja, u prijepodnevnoj smjeni, održat će se program ispraćaja maturanata. Raspored zvonjenja za taj dan bit će kao srijedom. Nulti sat u poslijepodnevnoj smjeni počinje u 13.50 sati.

Maturanti dolaze u školu na 1. sat u 7.55 te imaju sat razrednika. U 8.40 sati, nakon za njih posljednjega školskog zvona, zajedno sa svojim razrednicima sići će u hol. Drugi će ih razredi, smješteni sa svake strane stepenica od prvog kata do prizemlja, ispratiti pljeskom.

U holu će se odžati predstavljanje svakog maturantskog razreda. Nakon programa u školi maturanti će se pridružiti prijateljima iz drugih škola i otići na zajednički ispraćaj koji je za njih pripremio Grad Osijek.

Molimo maturante neka prilikom ispraćaja u školi pokažu koliko su zreli kako bi cijeli program protekao u najboljem redu.

RAVNATELJ:                                                                                                          Darko Pšihistal, mag. cin.
Brojač posjeta
Ispis statistike od 21. 11. 2010.

Ukupno: 1182633
Ovaj mjesec: 2356
Koristimo E-DNEVNIK

E - dnevnik

Državna matura

Postani student

CMS za škole logo
Graditeljsko-geodetska škola Osijek / Drinska 16a, HR-31000 Osijek / ss-graditeljsko-geodetska-os.skole.hr / ured@ss-graditeljsko-geodetska-os.skole.hr
preskoči na navigaciju